Projekbeskrivelse

Faaborg gymnasium har foretaget en renovering af ca. 2000 m² undervisningslokaler. En stor del af lokalerne er til brug for fysik og kemi undervisning. Store dele er gulvene i det nedre plan er blevet fjenet helt med henblik på efterisolering mulighed for ændring af kloakering samt føringsvej til inventaret. der er etableret døre til det fri samt anlagt terrasser for alle lokaler.

Vinduer i hele ombygningen er skiftet til velfac.

Lofter er udført med troldtekt ventilations system for at sikre den optimale luftudskiftning.

Tilbygninger ligger i forbindelse med kantineområdet og har givet den ekstra plads samt har givet plads for etablering af kombineret musikrum og scene.

Tilbygning er udført i 2 plan

Der er etableret nyt indgangsparti samt tilhørende springvand og udeareal