Velkommen til PH BYG A/S

Tømrerarbejde, murerarbejde, betonarbejde og hovedentrepriser udføres – af kompetente, alsidige og erfarne håndværkere. Resultatet er håndværk i høj og holdbar kvalitet.

Opgaverne rækker fra mindre service- og reparations- opgaver til store hovedentrepriser, hvor der er brug for mange forskellige kompetencer og håndværk. PH BYG er gerne en aktiv del af holdet – eller går forrest med ansvar for hovedentreprisen.

Vi har erfaret, at det er en klar fordel for os og vores kunder, at vi både udfører murer,- beton,- og tømrerarbejde på samme byggesag.

Hvem er PH BYG A/S

Hele vejen rundt om dit projekt.
Kvalitet og kvalitetsstyring er centrale kodeord i vores måde at arbejde på.
Vi kommer hele vejen rundt om dit projekt, når vi omsætter projektmaterialet til byggeproces og færdigt resultat.

Direktør Anders Pedersen
Beregner & Projektleder Søren Christensen
Beregner & Projektleder Ian Lykkegaard
Serviceleder John Sørensen

Formand tømrer/beton Benny Hansen
Formand tømrer Brian Johansen
Formand tømrer Rasmus Krog

Kontor og regnskab Helle Kaarsgaard

Vi beskæftiger op til 40 mand.

Hos PH BYG følger vi danske normer, når vi laver betonarbejde, murerarbejde og tømrerarbejde. Det er altid det første skridt på vejen mod det optimale resultat – ved serviceopgaver, nybygninger, tilbygninger, ombygninger osv.
Vi har et stort kendskab til de anvisninger og den lovgivning, der skal anvendes.
De underentreprenører, vi arbejder sammen med på visse projekter, er naturligvis valgt efter en nøje vurdering af deres kapacitet og kvalitet. Hvis bygherren ønsker det, deltager PH Byg gerne i en projektgennemgang vedr. byggeriets kvalitet og udførelse.
Vores hold er bygget op over mange år – og af medarbejdere, der har været hos os i mange år. Det giver en stor stabilitet og medarbejdere, der forstår at løse selv de vanskeligste opgaver.

Vi sender løbende vore medarbejdere på relevante kurser. Det skal således nævnes, at formændene deltager/har deltaget i kvalitetssikringskurser. Vi deltager ligeledes løbende i kurser vedr. organisation og byggestyring samt kurser af mere faglig karakter.

Vi har gennem årene beskæftiget os med en del forskellige ting, og vore arbejdsområder spænder lige fra lille reparation til større hovedentrepriser. Vi har erfaret at der er en klar fordel i, at vi både udfører murer,- beton,- og tømrerarbejde på samme byggesag,
og vore medarbejdere er efterhånden vant til at arbejde sammen tværfagligt.
Gennemstrømningen af medarbejdere i firmaet er heldigvis meget lille, og vi har efterhånden en stor fast kerne, af dygtige medarbejdere, som forstår at løse selv de vanskeligste opgaver.

Firmaet har ingen gæld til det offentlige og har de sidste 5 år haft tilfredsstillende resultater.

Ejerforhold: Aktieselskab
Omsætning: Ca. 40 mio. årligt
Bankforbindelse Nordea
CVR nr. 24210286

Her finder du os

Domicil i den fynske by Faaborg

PH Byg Faaborg A/S, L. Frandsensvej 7, 5600 Faaborg